Saturday, 24 December 2011

Marry Your Daughter by Brian Jr. & Niko McKnight [ lyrics ] ( Remake )



hye guys.this is the lovely song i've ever heard :) tejangkit sudah sama c eyra :) hahahahhaah! laguu cam besaa ja.tapikan, dia punya words bah.sumanya perkataan yg bermakna.suitable for the gentle.awwwwww~ hehe.neh lagu kan, story dia cam ada stu urang llki neh mau meminang tuh girl ;) lyrics paling saya minat d laguu neh , "I WANT HER TO BE THE ONLY GIRL THAT I LOVE FOR THE REST OF MY LIFE AND GIVE HER THE BEST OF ME TILL THE DAY THAT I DIE" nah,meaningful right?bah,sepasepa yg gentle tuh kasi nyanyilah girl kamurang neh lagu.kompom dia jatuh / cair sama kamu :) awwwwwwww ! hahahah!

Tuesday, 20 December 2011

sleep is more betterrr -.-

kalauuuuu duluuuu , tyme malammalam gnielaaa akuuu gaut -.- sampai patah dahan :D waakakkkakaak ! tpii , skrggggg sumaaaa sudahh betukarrrr -.-' haihssssss~ pa boleee bwatlaaaaaa,gink.tepaksa kasi besaaalaaaa suma ne,kannn?bwat paaa mau dpaksaaaaa ;) biarlaaaa hidup gine jaaaaaa :') aisesehhhhhh~ mm , skrggg nee lama sudah akuuu xbalikkk rumahhh :0 malassss akuuu drumah tuuu baaaaa.STRESSSSSSSSSSSS ! :\ banciii ehhhhhh ! hahahahah :D nntylaaaa baruuu akuuu balik -.- hmmmmm , c neyoo pun tdurr gak sudahhh -.- xtawlaaa skrggg neee , mtciam lainlain jaaa mood tuu uranggg tawww -.- haihsssssss.tahantahan hati jaaa akuuuu.lucky , ak sayanggggg diaaa :'( biarlaaaaaaa akuuu tebiar , asal dia bahagia :') erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! nvm -.-' baaaa, nitessss guysss :D

cecel & andy :D

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , just now akuuu jumpaa bebeh phantad akuu d putera perdanaaa :) rinduuuu tul sama durgggg neee baaaaa -.-' skali bejumpaaaa naaa smangat tul aku storyyy sama c cecel.tyme akuuu mau balikk sudahhh , tibatiba c andy call . rupanyaaaa tyme kami lepak tadi ada dia d blkgggg.punyalaaa aku buta nda nmpak -.-' hhahahahahaha ! thennn , durggg dua hantar akuuu balikkk :) awwwwwwww~ sweet right , my bebeh? HAHAHAHAHAH !
naaaaa , hebatkannn mukaaa akuuu? hahahahahhaha !

Monday, 19 December 2011

Happy Tree Friends - One Foot in the Grave


ambik kawwwww ! cartoon palinggg akuuu minat neee :P ganasssssss \m/ mana kau mau carii?ahhahahaha! cartoon cutee , tapi cara durggggg bemain pa suma ganassss :0 naaaaaa, mataii -.- lamaaaa sudahhh aku nampakkk ne cartoon.hasilnyaaaa , xpandai gak akuuu boringggggg :D hahhahhaha! lucuuuuuuuuuuu baaaaaaaa :) tglaaaaaaaaaa sendiriiii aaaaa :D

waterfront ~ :)

naaaaaa , last minute baruuu tjlannnn aaaaa :) HEBAT ! \m/ ahahahahha! imagine , kami gerak p kk jam 3 :o naaaa, amekawwww ! -.- sampai sanaaaa mau dekat jam 4 stghlaaaaaa gtuuuu.act , jalan kemarinnn tuu pun mau jumpaa neyoo sayaa -.- skaliii tgk , dia cakap dia maw balik sudah -.- punyalaaaaaa cekewaaaa ;( biarlaaaaaaa,kasi pulangggg jaaa dia.then,otw p waterfront ada diaaa ! awwwwwww ~ punyalaaaaaa rinduuu akuuu sama diaa -.- erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! biarlaaa jumpaa dia kjap jaaaaa, besyukur abisss sudah akuuu :') thanksss goddd . abissss jaaa jumpaaaa c neyo , akuuu | acap | putri p EATONS. mau kasi kawan c ambok beli buku PMR.rajinkannn ambok sayaaa? hahahahahah! thennn , baruuuu stay d waterfront :) jam 5;45 pm kami gerak mau balikkk :)

Saturday, 17 December 2011

~ I NEED IT ~



bendaaa yg palinnggg akuu mauuuu -.- cause, ne bendaaa kasi hilangggg boringggg baaaaa :) first, just minat jaaa xpandai main punnn -.- then, minta ajar sys mira satuuu laguuu yg senang sedjaaaaaa -.- then, blajr punya blajr , pandai sudah saya mainnnn :) YEAHHHHHHHHH ! nowww, kiraa hebatlaaa gakkkk.sehhhhhhh~ HAHHAHAHAHA! mm, maybeee end-of-thisss monthh , akuu dapatt sudahhh ini bendaaaa.harapharaplaaaaaaa~ :D

flightless bird - iron & wine lyrics


layannnnn laguuu ne , teingat akuuu TWILIGHT baaaaaaa -.- awwwwwww ~ <3 tyme c edward dgn c bella weddingg tuuuu baaaa.AWESOMEEEEEEE \m/ hahahahah ! naaaa, aku mau kawin mtciam durggg c bella :) HAHAHAHA ! alaala hutannnnn gtuuuuuu~ :D hebat,kannnn? then , pigi ISLE ISLAND :) ithuuukaaa tuuuu?nda akuuu tawwww.aahahahahah ! :) hopeee , sumaaaa paaa yg akuuu rancang jadi nyata :P aminnnnnnnnnn ~ 

AL-FATIHAH ;')

fuhhhhhhhh~akhirnyaaaaaa, selamat gak dikebumikan arwah abdul rahim muhidin :')

*****
tengah hari kemarin , one family dkejutkan dgn kabar yg sgt mendukakannn :( abdullah nawi (pak cik) dmasukkan ke hospital & tdk menyedarkan diri.so,sbgai ketua keluarga, abdul rahim (pak cik) berniat mau pigi ke hospital.in the same time , beliau pun tgh sakit -.- then ,dia rasa mau call wife dia mau kasitaw yg dia cam xsihat.blumm sempat dia bgitaww, dia pening then tejatuhhh.kepalanya tehantak d dinding & menyebabkan pendarahan.trussss tuu ,wife dia sruhhh pcik yg lain supaya tgk diaa drumah.an hour ago, dzul & harris (pak cik) smpai.act , tuuuu pintuuu terkunci.semuaaa pun panic,trusss kasi pecahlaaa tuuu pintuu.semua urggg pun tekejut tgk muka dia tyme tuuuu.trussss bawa dia ke hospital.tyme,d hospital suma pun putus harapan.informasi dari dr pla, ARWAH MMG SUDAH MENINGGAL STGH JAM SELEPAS BLIAU JATUH :( so, trimaaa dgn redhaaaaaa.now,

******
ketua keluarga yg mnggantikan arwah atokkuu skrggg sudah pun menemui ajalnya :( kami dsini hanya mampu berdoa agar ALLAH menmpatkan rohnya ke kalangan oranggg yg beriman :') seorangggg pak cik yg saya anggap spt bapa, sahabat sudah hilanggg dari pandangan.you're the best uncle i've ever had ! :'D 

AL-FATIHAH~

Thursday, 15 December 2011

MAIGAD ! ;0

haihssssss , blum habis satu msalah , dtgg laee satuu msalah -,- pass away ? huh ? can't believe ittt ! satusatu dia ambil nyawa uranggg yanggg ak sayanggg :( first , my grandpa.then , uncleee akuuu.last akuu bckap dgn dia tyme drumahhhh :( aku rasa , dialaaaa unclee yg palinggg faham akuuu.sportinggg.macam xpecaya baaa akuu . #damn ! erghhhhhhhhhhhhhhhhh :0 macam mimpi jaaa suma neee.makaa , aku tgk okayy jaaa diaaaa :'( finallly, allah ambil nyawa diaaaa . hopee , suma paaa yg jadi ne , ada hikmahhh .ketua keluargaaa yg selamaa ne aturr kluargaaaa, now , itss goneee :( maybe , allah lebih sayanggg dia :') terimaaa suma neee dengan redhaaaa :(

YA ALLAHHH ~

skrggggg, one family tgh bedoaaaaa sama baba II. smalam akuuu tgkkk mukaaa dia mmg pucat :0 xdapat jlan lurussssss, muntahmuntahhh -.- haihhhhhh, first tyme akuuu tgk dia gtuuuu tawwww -.- naaaaa, hopelesssss akuuuu jadinyaaaa :( so , nowww.we just pray for him :') dia ne mcm bapa aku sudah.apa yg jadi sama akuuu , dia akan tlgggg.orgggg cakappp, second father sayaa laaa baaaaa :)

PETER ANSWER :0

MAIGAD ! cubaaa kamuranggg p googgle , then click PETER ANSWER.ne game baaa neeee.tpikannnnnnnnn, pa yg kamu tanyaaaa , suma dia tahuuuu. just nowww, EPI ASK : 'APA SI EPI PAKAI' . PETER ANS : 'DIA PAKAI BAJU ALAALA BANDUAN' :0 and thats was right ! erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ~ hahahahahaha ! naaaaa, mataiii -.- pandai naik bulu roma , johhhhhh ;0 ditanya dmana diaaaa, dia jawab : DBLKGGG KAMU -.- naaaaaa, sialll ! baaaa, try laaaaaa kamurangggggg :) HAHAHAHAHA ( EVIL LAUGH \M/ )

Monday, 5 December 2011

ITS END ;(

huhhhhhhhhhhhhh~ finally, its endingg juga :'0 sumaaa pun aku rasa family dia ygg mau gine.knapa, msti endingg dia gine?soryyy to say, aku bencii sudah kamuuu! erghhhhhhhh ;0 mm, family akuu pun xsuka sudah sama diaa -.- so, better bwat suma yg family sruhhh.right?aku rasaaa cukuplaaa suma yg dia tanggung, jaga aku slama ne ;( aku bkin susah hidup kau seja,kan?xpallaaaaaa.bgusss laee aku undur diri :') hopeee kau dapat try hdup tanpa akuuu aaa.for the last time, #ILOVEYOUUUUUUUSOMUCHHHHHH

Saturday, 3 December 2011

KECEWA + MARAH ! ;0

eeee ! pkara remaja jan kasiii sama dgn masalah kluargaa baaaa -.- besalaa kalau remaja yg kapel-kapel nee , mmg laa antara satu sama lain ada feel jelesss baaa , kan ? so , tdk salah dia sound tuuuu urggg.cause , aku tw suma apa yg dia bwat utk aku. dia bwat suma tuuuu sbbb dia syggg akuuu. so ? bwat paa mw kesa , kan ? tpiiii , law pikir gak , mmg tuu suma involve dalam prob keluarga kamuuu sbbb urggg yg dia sound tuuu family dia gak. cam mana dia xsound kalau tuuu urggg mmg rudeee ! ;0 sialllllllllllllllllll ! kamu , pikir pasal maruah kamu jaa , kan ? maruah diaaa ? kamu prnah rasa apa yg dia rasa aaaa ?! ERGHHHHHHHHH ! yang dia ne pulaa , pun salah.tlampau layan rasa jeles diaa tuuu.naa , skrggg pa jadi ? hancur , kan ? huh ! yg bkin xpuas hati ne -.- sii anuuu tuuuu (malas mau mentioned nama dia) punyalaaa mennnn sopan mulut . aku layan tuuu llki sbb , aku pikir dia tuuu family kamurang gak , fahammmm ? kau tuuuuu ~ kasi pecah rahsia aku sana , baru tawww ! naaa , takuttttttttttttttt :P



: SHITTTTTTTTTTT HAPPENEDDDDDDDDDDDDDD ! :0

Thursday, 1 December 2011

OUT ;)

so , yesterdayyy.enjoyy tull :) first , aku | mumy | fatyn pgi breakfast d SRI KENINGAU :D then , pgi one b ! YEYEH \m/ roundround punya round d one b , nampak kedai accesories.hasilnyaaa , dapat EARRING OWL :) round lagiiii , nampak kedai baju.hasilnyaaa dapat SINGLET ! wakakakakakaka XD sudah gtuuuuu , booking tiket wayanggg , OMBAK RINDU :0 first , rasa cam xbest jaa ne crta.tpiikannnn , sii fatyn yg berabiss mau.so , tgk jaaa laaa. 



7:10 pm - wayanggggg start ! ahahha :D punyalaaa men ramai urgggg :O suma punn mau masuk -,- eee ! okay , now readyready sudah dgn popcorn :) MAIGAD ! first time aku tgk wayanggggg feelingg abisssss ! ahahahaha! saya bagi 5 stars sama ithu wayang :)

Saturday, 24 December 2011

Marry Your Daughter by Brian Jr. & Niko McKnight [ lyrics ] ( Remake )



hye guys.this is the lovely song i've ever heard :) tejangkit sudah sama c eyra :) hahahahhaah! laguu cam besaa ja.tapikan, dia punya words bah.sumanya perkataan yg bermakna.suitable for the gentle.awwwwww~ hehe.neh lagu kan, story dia cam ada stu urang llki neh mau meminang tuh girl ;) lyrics paling saya minat d laguu neh , "I WANT HER TO BE THE ONLY GIRL THAT I LOVE FOR THE REST OF MY LIFE AND GIVE HER THE BEST OF ME TILL THE DAY THAT I DIE" nah,meaningful right?bah,sepasepa yg gentle tuh kasi nyanyilah girl kamurang neh lagu.kompom dia jatuh / cair sama kamu :) awwwwwwww ! hahahah!

Tuesday, 20 December 2011

sleep is more betterrr -.-

kalauuuuu duluuuu , tyme malammalam gnielaaa akuuu gaut -.- sampai patah dahan :D waakakkkakaak ! tpii , skrggggg sumaaaa sudahh betukarrrr -.-' haihssssss~ pa boleee bwatlaaaaaa,gink.tepaksa kasi besaaalaaaa suma ne,kannn?bwat paaa mau dpaksaaaaa ;) biarlaaaa hidup gine jaaaaaa :') aisesehhhhhh~ mm , skrggg nee lama sudah akuuu xbalikkk rumahhh :0 malassss akuuu drumah tuuu baaaaa.STRESSSSSSSSSSSS ! :\ banciii ehhhhhh ! hahahahah :D nntylaaaa baruuu akuuu balik -.- hmmmmm , c neyoo pun tdurr gak sudahhh -.- xtawlaaa skrggg neee , mtciam lainlain jaaa mood tuu uranggg tawww -.- haihsssssss.tahantahan hati jaaa akuuuu.lucky , ak sayanggggg diaaa :'( biarlaaaaaaa akuuu tebiar , asal dia bahagia :') erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ! nvm -.-' baaaa, nitessss guysss :D

cecel & andy :D

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee , just now akuuu jumpaa bebeh phantad akuu d putera perdanaaa :) rinduuuu tul sama durgggg neee baaaaa -.-' skali bejumpaaaa naaa smangat tul aku storyyy sama c cecel.tyme akuuu mau balikk sudahhh , tibatiba c andy call . rupanyaaaa tyme kami lepak tadi ada dia d blkgggg.punyalaaa aku buta nda nmpak -.-' hhahahahahaha ! thennn , durggg dua hantar akuuu balikkk :) awwwwwwww~ sweet right , my bebeh? HAHAHAHAHAH !
naaaaa , hebatkannn mukaaa akuuu? hahahahahhaha !

Monday, 19 December 2011

Happy Tree Friends - One Foot in the Grave


ambik kawwwww ! cartoon palinggg akuuu minat neee :P ganasssssss \m/ mana kau mau carii?ahhahahaha! cartoon cutee , tapi cara durggggg bemain pa suma ganassss :0 naaaaaa, mataii -.- lamaaaa sudahhh aku nampakkk ne cartoon.hasilnyaaaa , xpandai gak akuuu boringggggg :D hahhahhaha! lucuuuuuuuuuuu baaaaaaaa :) tglaaaaaaaaaa sendiriiii aaaaa :D

waterfront ~ :)

naaaaaa , last minute baruuu tjlannnn aaaaa :) HEBAT ! \m/ ahahahahha! imagine , kami gerak p kk jam 3 :o naaaa, amekawwww ! -.- sampai sanaaaa mau dekat jam 4 stghlaaaaaa gtuuuu.act , jalan kemarinnn tuu pun mau jumpaa neyoo sayaa -.- skaliii tgk , dia cakap dia maw balik sudah -.- punyalaaaaaa cekewaaaa ;( biarlaaaaaaa,kasi pulangggg jaaa dia.then,otw p waterfront ada diaaa ! awwwwwww ~ punyalaaaaaa rinduuu akuuu sama diaa -.- erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! biarlaaa jumpaa dia kjap jaaaaa, besyukur abisss sudah akuuu :') thanksss goddd . abissss jaaa jumpaaaa c neyo , akuuu | acap | putri p EATONS. mau kasi kawan c ambok beli buku PMR.rajinkannn ambok sayaaa? hahahahahah! thennn , baruuuu stay d waterfront :) jam 5;45 pm kami gerak mau balikkk :)

Saturday, 17 December 2011

~ I NEED IT ~



bendaaa yg palinnggg akuu mauuuu -.- cause, ne bendaaa kasi hilangggg boringggg baaaaa :) first, just minat jaaa xpandai main punnn -.- then, minta ajar sys mira satuuu laguuu yg senang sedjaaaaaa -.- then, blajr punya blajr , pandai sudah saya mainnnn :) YEAHHHHHHHHH ! nowww, kiraa hebatlaaa gakkkk.sehhhhhhh~ HAHHAHAHAHA! mm, maybeee end-of-thisss monthh , akuu dapatt sudahhh ini bendaaaa.harapharaplaaaaaaa~ :D

flightless bird - iron & wine lyrics


layannnnn laguuu ne , teingat akuuu TWILIGHT baaaaaaa -.- awwwwwww ~ <3 tyme c edward dgn c bella weddingg tuuuu baaaa.AWESOMEEEEEEE \m/ hahahahah ! naaaa, aku mau kawin mtciam durggg c bella :) HAHAHAHA ! alaala hutannnnn gtuuuuuu~ :D hebat,kannnn? then , pigi ISLE ISLAND :) ithuuukaaa tuuuu?nda akuuu tawwww.aahahahahah ! :) hopeee , sumaaaa paaa yg akuuu rancang jadi nyata :P aminnnnnnnnnn ~ 

AL-FATIHAH ;')

fuhhhhhhhh~akhirnyaaaaaa, selamat gak dikebumikan arwah abdul rahim muhidin :')

*****
tengah hari kemarin , one family dkejutkan dgn kabar yg sgt mendukakannn :( abdullah nawi (pak cik) dmasukkan ke hospital & tdk menyedarkan diri.so,sbgai ketua keluarga, abdul rahim (pak cik) berniat mau pigi ke hospital.in the same time , beliau pun tgh sakit -.- then ,dia rasa mau call wife dia mau kasitaw yg dia cam xsihat.blumm sempat dia bgitaww, dia pening then tejatuhhh.kepalanya tehantak d dinding & menyebabkan pendarahan.trussss tuu ,wife dia sruhhh pcik yg lain supaya tgk diaa drumah.an hour ago, dzul & harris (pak cik) smpai.act , tuuuu pintuuu terkunci.semuaaa pun panic,trusss kasi pecahlaaa tuuu pintuu.semua urggg pun tekejut tgk muka dia tyme tuuuu.trussss bawa dia ke hospital.tyme,d hospital suma pun putus harapan.informasi dari dr pla, ARWAH MMG SUDAH MENINGGAL STGH JAM SELEPAS BLIAU JATUH :( so, trimaaa dgn redhaaaaaa.now,

******
ketua keluarga yg mnggantikan arwah atokkuu skrggg sudah pun menemui ajalnya :( kami dsini hanya mampu berdoa agar ALLAH menmpatkan rohnya ke kalangan oranggg yg beriman :') seorangggg pak cik yg saya anggap spt bapa, sahabat sudah hilanggg dari pandangan.you're the best uncle i've ever had ! :'D 

AL-FATIHAH~

Thursday, 15 December 2011

MAIGAD ! ;0

haihssssss , blum habis satu msalah , dtgg laee satuu msalah -,- pass away ? huh ? can't believe ittt ! satusatu dia ambil nyawa uranggg yanggg ak sayanggg :( first , my grandpa.then , uncleee akuuu.last akuu bckap dgn dia tyme drumahhhh :( aku rasa , dialaaaa unclee yg palinggg faham akuuu.sportinggg.macam xpecaya baaa akuu . #damn ! erghhhhhhhhhhhhhhhhh :0 macam mimpi jaaa suma neee.makaa , aku tgk okayy jaaa diaaaa :'( finallly, allah ambil nyawa diaaaa . hopee , suma paaa yg jadi ne , ada hikmahhh .ketua keluargaaa yg selamaa ne aturr kluargaaaa, now , itss goneee :( maybe , allah lebih sayanggg dia :') terimaaa suma neee dengan redhaaaa :(

YA ALLAHHH ~

skrggggg, one family tgh bedoaaaaa sama baba II. smalam akuuu tgkkk mukaaa dia mmg pucat :0 xdapat jlan lurussssss, muntahmuntahhh -.- haihhhhhh, first tyme akuuu tgk dia gtuuuu tawwww -.- naaaaa, hopelesssss akuuuu jadinyaaaa :( so , nowww.we just pray for him :') dia ne mcm bapa aku sudah.apa yg jadi sama akuuu , dia akan tlgggg.orgggg cakappp, second father sayaa laaa baaaaa :)

PETER ANSWER :0

MAIGAD ! cubaaa kamuranggg p googgle , then click PETER ANSWER.ne game baaa neeee.tpikannnnnnnnn, pa yg kamu tanyaaaa , suma dia tahuuuu. just nowww, EPI ASK : 'APA SI EPI PAKAI' . PETER ANS : 'DIA PAKAI BAJU ALAALA BANDUAN' :0 and thats was right ! erghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ~ hahahahahaha ! naaaaa, mataiii -.- pandai naik bulu roma , johhhhhh ;0 ditanya dmana diaaaa, dia jawab : DBLKGGG KAMU -.- naaaaaa, sialll ! baaaa, try laaaaaa kamurangggggg :) HAHAHAHAHA ( EVIL LAUGH \M/ )

Monday, 5 December 2011

ITS END ;(

huhhhhhhhhhhhhh~ finally, its endingg juga :'0 sumaaa pun aku rasa family dia ygg mau gine.knapa, msti endingg dia gine?soryyy to say, aku bencii sudah kamuuu! erghhhhhhhh ;0 mm, family akuu pun xsuka sudah sama diaa -.- so, better bwat suma yg family sruhhh.right?aku rasaaa cukuplaaa suma yg dia tanggung, jaga aku slama ne ;( aku bkin susah hidup kau seja,kan?xpallaaaaaa.bgusss laee aku undur diri :') hopeee kau dapat try hdup tanpa akuuu aaa.for the last time, #ILOVEYOUUUUUUUSOMUCHHHHHH

Saturday, 3 December 2011

KECEWA + MARAH ! ;0

eeee ! pkara remaja jan kasiii sama dgn masalah kluargaa baaaa -.- besalaa kalau remaja yg kapel-kapel nee , mmg laa antara satu sama lain ada feel jelesss baaa , kan ? so , tdk salah dia sound tuuuu urggg.cause , aku tw suma apa yg dia bwat utk aku. dia bwat suma tuuuu sbbb dia syggg akuuu. so ? bwat paa mw kesa , kan ? tpiiii , law pikir gak , mmg tuu suma involve dalam prob keluarga kamuuu sbbb urggg yg dia sound tuuu family dia gak. cam mana dia xsound kalau tuuu urggg mmg rudeee ! ;0 sialllllllllllllllllll ! kamu , pikir pasal maruah kamu jaa , kan ? maruah diaaa ? kamu prnah rasa apa yg dia rasa aaaa ?! ERGHHHHHHHHH ! yang dia ne pulaa , pun salah.tlampau layan rasa jeles diaa tuuu.naa , skrggg pa jadi ? hancur , kan ? huh ! yg bkin xpuas hati ne -.- sii anuuu tuuuu (malas mau mentioned nama dia) punyalaaa mennnn sopan mulut . aku layan tuuu llki sbb , aku pikir dia tuuu family kamurang gak , fahammmm ? kau tuuuuu ~ kasi pecah rahsia aku sana , baru tawww ! naaa , takuttttttttttttttt :P



: SHITTTTTTTTTTT HAPPENEDDDDDDDDDDDDDD ! :0

Thursday, 1 December 2011

OUT ;)

so , yesterdayyy.enjoyy tull :) first , aku | mumy | fatyn pgi breakfast d SRI KENINGAU :D then , pgi one b ! YEYEH \m/ roundround punya round d one b , nampak kedai accesories.hasilnyaaa , dapat EARRING OWL :) round lagiiii , nampak kedai baju.hasilnyaaa dapat SINGLET ! wakakakakakaka XD sudah gtuuuuu , booking tiket wayanggg , OMBAK RINDU :0 first , rasa cam xbest jaa ne crta.tpiikannnn , sii fatyn yg berabiss mau.so , tgk jaaa laaa. 



7:10 pm - wayanggggg start ! ahahha :D punyalaaa men ramai urgggg :O suma punn mau masuk -,- eee ! okay , now readyready sudah dgn popcorn :) MAIGAD ! first time aku tgk wayanggggg feelingg abisssss ! ahahahaha! saya bagi 5 stars sama ithu wayang :)